Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ
Σχετικά με την διανομή τροφίμων και τα μειωμένα τέλη του δήμου Ιωαννιτών........1. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ:

     Περιμένουμε ακόμη την παραλαβή του ελαιολάδου, προκειμένου να προβούμε στην διανομή συνολικά των τροφίμων στους δικαιούχους για φέτος. Ελπίζουμε πως θα τελειώσει η διαδικασία αυτή σε λίγες μέρες. Όλοι οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς για το πότε θα γίνει η διανομή, όσο για το πού:  αυτό θα γίνει όπως και την προηγούμενη χρονιά στην Ελεούσα επί της εθνικής οδού Ιωαννίνων – Κόνιτσας στο πρατήριο καυσίμων ΕΚΟ, μετά το γήπεδο της Ελεούσας, αριστερά.  


2. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

            Από την ερχόμενη Τετάρτη ξεκινά η υποβολή αιτήσεων των συνδημοτών, που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και μπορούν να τύχουν των μειώσεων στα ανταποδοτικά τέλη. Το Δημοτικό Συμβούλιο με σκοπό να υπάρξει ελάφρυνση των οικογενειακών προϋπολογισμών έχει αποφασίσει τη μείωση κατά 25% των τελών καθαριότητας και φωτισμού για τα τρίτεκνες οικογένειες με τρία προστατευόμενα τέκνα. Πιο αναλυτικά:
             Μείωση 25% από τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού έτους 2014 για την πρώτη κατοικία των τριτέκνων οικογενειών με τρία προστατευόμενα τέκνα του Δήμου μας, με ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα πραγματικό ή τεκμαρτό εκκαθαρισμένο κατά το προηγούμενο του έτους ένταξης οικονομικό έτος, μικρότερο του ποσού των 25.000 € χωρίς τις εκάστοτε προβλεπόμενες μειώσεις εισοδήματος.
Η απαλλαγή αυτή θα χορηγείται με την προσκόμιση των δικαιολογητικών που αναφέρονται παρακάτω:
  1. Αίτηση.
  2. Αστυνομική ταυτότητα ενδιαφερομένου.
  3. Φωτοτυπία Ε1 του 2013 από το οποίο θα προκύπτει ο αριθμός των προστα-
τευόμενων μελών.
4. Φωτοτυπία του εκκαθαριστικού σημειώματος της Εφορίας του 2013 (εισοδή-ματα 2012).
5. Φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΗ ή Εναλλακτικού παρόχου στο όνομα του δικαιούχου.
6. Συμβόλαιο ιδιοκτησίας του ακινήτου και συμβόλαιο μίσθωσης στις περιπτώσεις που ο ενδιαφερόμενος πολύτεκνος είναι μισθωτής.
7. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης Δήμου Ιωαννιτών (υπάρχει δυνατό-τητα αυτεπάγγελτης αναζήτησης).
8. Πιστοποιητικό Συλλόγου Τριτέκνων Ν.Ιωαννίνων από το οποίο θα προκύπτει η τριτεκνική ιδιότητα στο σώμα του οποίου θα επισημαίνεται η τελευταία θεώρηση (προαιρετικό δικαιολογητικό).
9.Δικαστική απόφαση, από την οποία θα αποδεικνύεται ο γονέας που έχει την επιμέλεια των τέκνων, σε περίπτωση διαζευγμένων γονέων.
10. Σε περίπτωση μίσθωσης υπεύθυνη δήλωση του μισθωτή ή ιδιοκτήτη ότι σε περίπτωση αλλαγής κατοικίας δεσμεύεται να προσέλθει στην υπηρεσία να δηλώσει τη διακοπή ή τη λήξη της μίσθωσης, προκειμένου να προβούμε στην επαναφορά της αρχικής χρέωσης του ακινήτου.

            Για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει ο λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος να εκδίδεται στο όνομα του δικαιούχου της μείωσης των τελών καθαριότητος και φωτισμού και να προσκομίζονται παράλληλα στην υπηρεσία τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Τα δικαιολογητικά θα κατατίθενται στην αρμόδια υπηρεσία, Τμήμα Εσόδων &; Περιουσίας – Καπλάνη 7- στο ισόγειο – κάθε εργάσιμη μέρα από 09.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ. – Τηλ. :2651361322-321-326-375
         Επίσης οι δημότες θα μπορούν καταθέτουν τα δικαιολογητικά στις κατά τόπους Δημοτικές Ενότητες:
·         Δ.Ε.Περάματος (Δημοτικό κατάστημα Περάματος - τηλ.2651060714)
·         Δ.Ε.Ανατολής (Δημοτικό κατάστημα Ανατολής – τηλ.2651361022-26
·         Δ.Ε.Μπιζανίου (Δημοτικό κατάστημα Πεδινής – τηλ.2651091105-91515)
·         Δ.Ε.Παμβώτιδος (Δημοτικό κατάστημα Κατσικά – τηλ.2651361800-825-
824)
·          Δ.Κ.Νήσου Ιωαννίνων (Κοινοτικό κατάστημα Νήσου – τηλ.2651086274).

          Οι αιτήσεις για το κοινωνικό τιμολόγιο θα μπορούν να υποβάλλονται
στα παραπάνω σημεία εξυπηρέτησης από την Τετάρτη 11/12/2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.