Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Σήμερα 8 Μαρτίου, είναι η ημέρα της γυναίκας.


               Κάθε μέρα είναι η μέρα της γυναίκας. Μια φορά το χρόνο, όμως, την τιμούν ! Σήμερα γιορτάζει η γυναίκα, η κόρη, η σύζυγος, η μάνα. Η γυναίκα της Ελλάδας, της Ευρώπης, του κόσμου. Η γυναίκα της καριέρας και η άνεργη. Η φίλη, η σύζυγος.

               Οι γυναίκες στην Ελλάδα έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να διεκδικούν αλλά και να διασκεδάζουν. Έγινε, πλέον, «παράδοση» την «Μέρα της Γυναίκας» γυναικείες συντροφιές να επιλέγουν τους δικούς τους τρόπους για έξοδο. Άλλωστε και η διασκέδαση είναι "γένους θηλυκού".

               Το 1977 ο ΟΗΕ στη Γενική του Συνέλευση καθιέρωσε την Ημέρα της Γυναίκας, ως Ημέρα για τα Δικαιώματα της Γυναίκας και τη Διεθνή Ειρήνη.

             Ο Σύλλογος  εύχεται σε όλες τις μητέρες και ιδιαίτερα στις μητέρες με τρία τέκνα, οι επιθυμίες τους και τα όνειρά τους να γίνουν πραγματικότητα.

               Η ζεστασιά, το χαμόγελο  και η αγκαλιά της μητέρας – συζύγου μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, μας οπλίζουν με θάρρος, υπομονή και ελπίδα για να αντιμετωπίσουμε τις κοινονικο-πολιτικο-οικομνομικές αντιξοότητες που καθημερινά όλοι μας βιώνουμε.


«ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.